Sandro Rosell: “Pep ha sortit per al porta gran”

Sandro Rosell: “Pep ha sortit per al porta gran”

http://www.fcbarcelona.cat

05/05/201223:59

El president del Barça s’ha mostrat satisfet pel comiat que L’Estadi ha rendit al tècnic del Barça: “El Camp Nou ha estat un clam. Pep, t’estimem. No es pot dir res més”
“Estem en una etapa en què el Barça ha après a guanyar i a perdre; i també a homenatjar els seus ídols”, ha afegit

Sandro Rosell s’ha mostrat molt satisfet del comiat que el Camp Nou ha ofert a l’actual entrenador del Barça. “El Camp Nou ha estat un clam. Pep, t’estimem. No es pot dir res més. Ha estat fantàstic”, ha resumit el president.

Per sobre de tot, Sandro Rosell ha insistit en el canvi de mentalitat que està vivint el barcelonisme: “Estem en una etapa en què el Barça ha après a guanyar i a perdre, i també a homenatjar els seus ídols.” “És important que els nostres mites puguin sortir per la porta gran. Hem madurat com a Club i com a afició”, ha afegit.

“Tornarà per la porta gran”

En el seu discurs sobre la gespa, Pep Guardiola s’ha acomiadat amb un “fins aviat” que deixava la porta oberta al seu retorn. “Això és una bona notícia. Tothom estima el Pep i tothom voldrà que torni”, ha explicat el president, que ha reconegut que la figura del tècnic “ha ultrapassat qualsevol protagonisme al Club”. “Ha sortit per la porta gran i tornarà per la porta gran. Quan ell vulgui. Estic molt orgullós de ser president del Barça en aquests moments”, ha comentat.

Després de dos anys de compartir responsabilitats al capdavant del Barça, Sandro Rosell ha explicat que l’èxit de Guardiola se sustenta, entre d’altres coses, en el treball: “Em quedo amb la imatge a l’avió, després d’un partit a fora, quan arriba i es posa a pencar. I no para. És admirable. Em sorprèn moltíssim. Els èxits no són casuals, són perquè hi ha una feina al darrere. El trobarem a faltar, però segur que tornarem a gaudir moltíssim.”

Deja un comentario