Messi, 50

Messi, 50

Sergi Garcia

05/05/201223:01

L’argentí, després de superar amb un hat-trick davant el Màlaga el rècord de Gerhard Müller, deixa enrere els 47 gols de Georgescu a la Lliga en una temporada amb un magistral pòquer
El blaugrana avantatja en cinc dianes Cristiano Ronaldo en la seva lluita pel Pitxitxi

Rècord brutal de Leo Messi. El crac argentí ha anotat en el derbi davant l’Espanyol un pòquer que li permet situar-se amb 50 gols a la Lliga, un registre espectacular que supera la marca del seu compatriota Yazalde (46) i de Dudu Georgescu (47). El romanès tenia fins avui el rècord absolut de màxim golejador en una mateixa edició d’una lliga europea, que es mantenia vigent des del 1976. D’aquesta manera, el davanter barcelonista deixa enrere les xifres del ‘killer’ del Dinamo de Bucarest 36 anys després, i ja apunta al darrer matx de Lliga al Benito Villamarín per continuar fent història.

Amb una mitjana d’1,24 gols per partit, Messi n’ha fet 72 en 58 partits. Al jugador de Rosario no se li ha resistit, enguany, cap competició en què ha participat el FC Barcelona: 50 a la Lliga, 14 a la Champions, 3 a la Supercopa d’Espanya, 2 a la Copa del Rei, 2 al Mundial de Clubs i 1 a la Supercopa d’Europa. Així doncs, després de superar Müller davant el Màlaga amb un magistral hat-trick, Leo Messi continua augmentant les seves xifres de llegenda.

El Pitxixi, molt a prop

Leo Messi continua aixecant el llistó del rècord absolut de la competició, assolit durant la temporada 2010/2011 per Cristiano Ronaldo, amb 41 dianes. Amb el seu pòquer davant el conjunt blanc-i-blau, avantatja en cinc gols Cristiano Ronaldo en la seva pugna per endur-se el Pitxixi quan falta només una jornada per al final de la competició.

Deja un comentario